The Lab Of Life training

meten is weten; om het effect van de trainingen te monitoren wordt bij elke deelnemer een voor- en nameting verricht. Hierboven de behaalde resultaten bij de inmiddels ruim + 1.000 deelnemers aan de training.   

Als Certified The Lab Of Trainer helpt Bynt Training & Coaching mensen om meer energie en motivatie te creëren voor zaken die zij belangrijk vinden in het leven.  In de training leren medewerkers hoe ze de eigen energiebalans kunnen vergroten, zowel privé als binnen het werk. 

Bedrijven met medewerkers die lekker in hun vel zitten presenteren aantoonbaar beter, maken meer winst en kennen minder ziekteverzuim.  

Vanuit The Lab Of Life wordt een in-company training geboden met een duurzaam meetbaar effect . De training bestaat uit 5 sessies van 2 uur met een totale doorlooptijd van ca. 8 weken. In elke sessie wordt de persoonlijke situatie in kaart gebracht en de veranderingswensen concreet gemaakt.

De training is praktisch en biedt handvatten waar de deelnemer in de periode tussen de 2 sessies in, zelf mee aan de slag kan.  Deelnemers leren hoe ze verandering zelfstandig en blijvend kunnen bereiken in hun dagelijks leven. Daarbij wordt gebruik gemaakt van wetenschappelijk  bewezen gedragsveranderingstechnieken. 

 
 
 

de methodiek van The Lab of Life is wetenschappelijk onderbouwd en is gericht op duurzame inzetbaarheid van medewerkers

De kosten voor de training bedragen EUR 830.- tot max. EUR 1.230,- per individuele deelnemer afhankelijk van het aantal deelnemers. De maximale groepsgrootte is 12 personen.  De training wordt bij voorkeur in groepsverband gegeven en een individueel traject is ook mogelijk. (Gedeeltelijke) vergoeding door een verzekeraar is voor organisaties in veel gevallen een mogelijkheid. 

Wij zijn zo overtuigd geraakt van onze The Lab of Life methodiek in de praktijk, dat er een no cure no pay garantie van toepassing is op onze training.

Informeer naar de mogelijkheden door contact op te nemen met Bynt Training & Coaching.